Kunststof spuitgieterij sinds 1960

Sinds 1960 is spuitgieterij SPF Plastics gespecialiseerd in het spuitgieten van kunststoffen en is in staat om alle mogelijke vormen te gieten. S.P.F. is uw partner voor het maken van kunststof producten.

Kunststof spuitgieten

Kunststof product laten maken

Bij S.P.F. Plastics kunt u kunststof producten laten maken voor diverse toepassingen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het produceren. U geeft aan wat voor product u nodig heeft en wij maken voor u een kunststof product op maat. Wij werken alleen met de nieuwste technieken en materialen.

Kunststof product laten maken

Onze spuitgieterij

Wij zijn een gevestigd kunststof spuitgieterij in Zaltbommel. We adviseren u graag op het gebied van kunststof materialen. Heeft u een complex idee in gedachte? Ook dan denken wij graag met u mee. Van het meedenken in de beginfase tot het ontwikkelen van het product, wij begeleiden u graag in het hele proces!

Kunststof spuitgieterij

Neem contact op

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen? Indien u tijdig contact met ons opneemt, kunnen wij met u meedenken en u adviseren over de vorm, de techniek en het materiaal. Uiteraard hanteren wij daarbij een concurrerende prijs. U kunt bellen naar 0418 - 51 59 00 of maak gebruik van ons contactformulier.

Neem contact op